Paluu julkiselle palvelimelle

Oman palvelimen kanssa on hiukan ongelmia, joten varmuuden välttämiseksi avasin uudelleen vanhan blogini tälle Worpressin palvelimelle. Toivottavasti saisin oman palvelimeni kuntoon pian, ettei tarvitsisi jatkaa näin.

Ukkonen murensi meiltä tänä kesänä kaksi ukkossuojaa ja kaksi ADSL-modeemia sekä tämän työkoneeni emolevyn. Parin viikon odottelun jälkeen sian maahantuojalta uuden emolevyn ja pääsin jatkamaan töitäni. Emolevyn asentaminen ei ollutkaan aivan yksiselitteinen asia. Onneksi sain poikani Timon avittamaan asiassa, sillä muuten olisi tullut kokonaan uuden koneen hankinta eteen.

No tämä tältä erää. Palaan tänne, jos en tuota palvelintani saa pelaamaan uuden ADSL-modeemin kanssa.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.