Seurakuntavaalit

Tänään on sitten jätettävä 2010 seurakuntavaalien ehdokaslistat. Jostakin syystä, vaikka en ole edes puolueen jäsen, minut valittiin keskustan vaalipäälliköksi. No eipä tuo menoa haittaa. Kokoan vain ehdokkaiden nimet listalle ja jätän listan Kirkkoherran virastoon klo 16.00 mennessä. Hauska yksityiskohta on, että kirkkoherran virasto menee, aukioloaikojensa mukaan, kiinni keskiviikkona klo 12.00.

Hiukan ohkoseksi näyttää lista jäävän. Tuntuu, että vuosi vuodelta kirkollisvaalit menettävät kiinnostustaan. Äänestyskynnys on nyt jo madallettu miltei minimiin, mutta eipä auta. Kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Jonkun kuitenkin pitäisi hoitaa näitä meidän yhteisiä asioitamme ja valvoa että yhteinen etu toteutuu myös seurakuntien toiminnassa. Nyt viimeistään on aika tehdä jotakin asialle, jos nämä vaalit ovat edellisten kaltaiset, tai jopa vielä vähemmän äänestäjäkuntaansa kiinnostavat. Kun asiat jätetään ajelehtimaan itsekseen, ne yleensä lopulta löydetään ojasta tai allikosta.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.