Vesilahden geokätköilypäivä

Perjantai-illtana kokoontui – Vesilahden nuorisotoimen kutsumana – kymmenen geokätköilystä innostunutta vesilahtelaista. Opastusta tämän hauskan lajin pariin vetivät kätköilyä jo kauan harrastaneet nimim. Harjus ja Wesbridge. Nimimerkkien takaa löytyy mm. KIVENALLA verkkokaupan mies Harri Hirvasniemi, jolle kätköilystä on siis muodostunut työ.

Teoriat katsottiin videotykin avulla kimpassa ja koetettiin näin kovasti madaltaa kynnystä geokätköilyn aloittamiseen. On myönnettävä, että harastuksen kulmakivi, englanninkielinen geocache.com -sivusto on käyttöliittymältään ankarasti kehittämisen tarpeessa. No hetken harjoittelulla siitäkin löytyy tarvittavat palvelut, mutta pieni opastus on paikallaan, ainakin ihan alkuun.

Teorian jälkeen kävimme käytännössä katsomassa pari, ihan tätä tapahtumaa varten jemmattua, purkkia. Pimeän laskeuduttua eivät purkit aivan heti antautuneet, vaikka etsiskelijöitä oli pilvin pimein. Kahden ”testipurkin” lisäksi löysimme myös yhden OIKEAN KÄTKÖN.

Viimeisen purkin jälkeen läksimme paljon uutta oppineina koteihimme, paitsi Harjus ja Wesbridge, jotka suuntasivat geomobiilinsa pimeään metsikköön, katsastaman loputkin kylän kätköt 🙂 Näille kahdelle erittäin suuri kiitos tapahtuman onnistumisesta. Kiitokset omasta ja Vesilahden nuorisotyön puolesta.

Tämän jälkeen saattaa Vesilahden geokätköilijöiden määrä kasvaa muutamalla nimimerkillä. Oma kätköily on ollut hiukan huililla, mutta viikonloppuna tuli taas mökkireissulla neljä uutta purkkia bongatuksi. Nii, eikä tuo kätköilypäivä ihan hukkaan mennyt omalta osaltanikaan. Opin käyttämään erästä geocahe.com:n ominaisuutta, josta minulla ei ollut aikaisemmin hajuakaan 🙂


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.