Liikunta- ja nuorisostrategia

Huomenna (maanantaina) punnitaan liikunta- ja nuorisostrategiat kunnanvaltuustossa. Molempien strategioiden eteen on vuodatettu verta hikeä sekä kyyneleitä, ainakin nuorisostrategian. Nuorisostrategian pohja kun on on pitkälti omaa käsialaa, niin hiukan jännittää se, miten valtuusto asiaan suhtautuu.

Vaikka strategiat on hiottu monissa kokouksissa ympäripyöreäksi jargoniksi, on siellä vielä säilynyt punainen lanka. Ainakin minun mielestäni, ja kovasti toivon että tuon punaisen langan tavoittavat muutkin strategioita lukevat.

Paljon on näihin papereihin työtä uhrattu, mutta ei turhaan, sillä nyt on tulevilla lautakunnilla edes jonkinlainen työkalu kädessään, kun työnsä aloittavat. Jokainen lautakunta tietysti kirjoittaa strategiat omansa näköiseksi, mutta nyt heillä on olemassa pohja josta ponnistaa. Toivottavasti nämä liikunta- ja nuorisolautakunnan kirjoittamat strategiat painostavat kunnan muutkin hallinnon lautakunnat seuraamaan esimerkkiä, laatimaan omat strategiansa.

Huomenna on siis totuuden hetki, jota odotan suurella mielenkiinnolla.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.