Illalla liikunta- ja nuorisolautakunta

Viikon toiseksi viimeinen kokous, eli Liikunta- ja nuorisolautakunta. Kokous on, esityslistasta päätellen, aika kevyt. Kokous on samalla eräänlainen lautakunnan pikkujoulu, sillä kokouskahvin lisäksi on kuulemma hiukan muutakin evästä.

Vähän alkaa jo tämä kokoustaminen väsyttää. Näin joulun alle kun kertyy kaikki mahdolliset kokoukset, kun koetetaan saada vuoden viimeisetkin asiat pulkkaan. Sunnuntaista alkaen on viiden päivän kokousputki. No perjantai on sitten vapaa, ja silloin ehkä tuo flunssakin hellittää. Pääsee vaikka pienelle fillarilenkille. Nyt ei inspiroi kelikään ukoilemiseen, vaikka kunto antaisikin myöden.

Aika rientää, joten pian on kivuttava automobiiliin ja suunnata kohti Lammasniemeä.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.