Jätkänkynttilä

Jätkänkynttilä

Taas sai kokea lapsellista onnistumisen iloa, kun sain valmiiksi suunnittelemani jätkänkynttilän. Pohja tuli paksusta teräslevystä leikatusta jäännöspalasta. ”Kalterit” romukaupasta ostamistani 12mm:n rautatangoista ja lattaraudasta. Rautakaupasta piti hakea vielä verkko ja maali. Maali palaa tietysti käytössä pois, mutta on siistimpi ”myyntipakkaus”.

Jätkänkynttilä taitaa olla Putkinotkon Pajan kolmas tuote. Keittiöveitsi ja koverruspuukko tehtiin aikaisemmin. Koverruspuukko on vielä viimeistelyä paitsi. Kun vain pysyisi nämä leppeät kelit, eikä tulisi pakkanen vaivaamaan, niin saisi tehtyä kesäksi jotain myytävää varastoon. Pakkasilla ei oikein pajassa tarkene, eikä se takominenkaan tahdo onnistua. Raudat jäähtyvät turhan nopeasti.

Pistin Naamakirjaan kuvat tuosta Jätkänkynttilästä ja kovasti oli kiinnostusta. Niitä täytynee tehdä muutama varastoon. Niin ja pari luksusmallia, johon lisätään nokipannulle koukku. Pääsee kynttilätulilla paistamaan makkarat ja keittelemään kahvit. Tuotekehitystä.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.