Vuoden ensimmäinen valtuuston kolous

Viimeisen vuoden kunnanvaltuuston kokoukset korkattu. Esityslista illan kokoukselle oli lyhyt, mutta kuntaliitokset, seutuyhteistyö ja jääkiekkokaukalo puhuttivat. Kokouksen alussa kävi Seurujohtaja Päivi Nurminen informeeraamassa valtuutettuja missä nyt mennään seutuyhteistyön saralla. Edelleenkään en ole vakuuttunut siitä, että tämä hanke on pelkästään hyväksi Vesilahden kunnalle. En pysty hahmottamaan Vesilahden roolia tässä Tampereen seutukuntien kaupunkikehityskartassa. Vesilahti poikkeaa niin paljon muista osapuolista, ja niin monessa asiassa.

Kuntaliitoksien suhteen on vielä käytännössä kaikki auki. En osaa kuitenkaan pelätä ylhäältä päin saneltuja pakkoliitoksia. Niin suurta tyhmyyttä ei voi tapahtua, edes politiikassa. Yksimielisyys Vesilahden kunnan itsenäisyyden puolesta on pnneksi edelleen järkkymätön 27/0.

Pitkämäki ja Sari Juuri valaisivat Kirkonkylän jääkiekkokaukalon tilannetta, ja paljon muutakin. Tämä oli mukavaa, kun viranhaltijat jaksavat vielä iltamyöhään valaista meitä kuntalaisi askarruttavissa asioissa. Juuri näitä jääkenttäasioita meiltä valtuutetuilta tuolla kylän raitilla kysellään, muun muassa.

Puoli kymmeneltä olin kotona, joten ei tämä kokoustaminen kovin myöhäiseen mennyt. Ehti vielä katsastaa myöhäisuutiset ja lukea ja päivitellä sosiaalista mediaa. Huomenna taas täysi työpäivä. Koiralehden taittoa ja Panssarimuseon nettisivujen päivittelyä.

Oli muuten mahtavia kuvia, mm. Naamakirjassa, väenpaljoudesta Ultra Bran Haavistokonsertista. Ihan ennennäkemätöntä kansalaisaktivismia Haaviston presidenttikampanjan puolesta.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.