Hyvän ruoan- ja lumentäyteinen viikonvaihde

vetta ja laipaaLuminen viikonloppu on pian historiaa. Oli mukavaa, kun ei ollut mitään etukäteen sovittua menoa, jos ei lyhyttä Kyläkerhon kokousta lasketa. Flunssa alkoi helpottaa ja pääsi ulkoilemaankin. Sään haltija Ester piti huolen hyötyliikunnan riittävyydestä.
Perjantaina käytiin oikein Ideaparkissa ostoksilla. Rauni kaipasi jotakin Bodyshopista, siksi kauppareissu tuli tehtyä Lempäälään asti. Ruokaa ja juomaa hankittiin koko viikonlopuksi ja kauppareissun kunniaksi nautimme Ideaparkissa jalopenoja ja tuopposet olutta.

Perjantaina kasviswokki, lauantaina kana-nuudeli-keitto, sunnuntaina naudan paisti. Koko viikonloppu oli siis herkuttelua hyvillä ruoilla ja juomilla. Lauantain ja sunnuntain liikunnasta piti huolen sankka lumipyry. Eikä tilanne ankarasta kolaamisestani huolimatta, juuri muuttunut. Ikkunasta kurkistellessa totesin pihan näyttävän siltä, ettei se ole lumityökaluja nähnytkään. Pah. No täytyy jatkaa huomenna. Flunssatoipilaana ja saunan päälle ei oikein hirvaa lähteä ulos rehkimään.

Tänään laskiaismäessä seurantalolla oli mukavasti väkeä. Kahvia ja mehua oli tarjolla ja makkaroita paistettavaksi. Tunnin kelkkailun jälkeen pidimme urheiluseuran ja Kyläkerhon yhteisen kokouksen. Nyt kun kyläsihteerihanke tulee maaliin, on sovittava yhteistyökuviot uusiksi. Hyvässä sovussa saimme kokouksen käytyä. Kohtalokasta olisikin ruveta yhteisistä asioista kinaamaan, kun kumpikin osapuoli omalta osaltaan ja yhteistyössä kylän parasta voittelevat. Joskus vain rahasta puhuttaessa tämä yhteinen etu tuppaa unohtumaan.

Rentouttava ja leppoisa viikonloppu, vaikka kaikenlaista tulikin touhuttua. Paljon touhua, mutta ilman aikatauluja. Juuri se suunnittelemattomuus tekee touhuamisen mielekkääksi. Vastapaino työviikon mittaiselle aikataululle.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.