Kohellusta

Eilen meni autosta rengas. Kokouksesta kotiin palaillessa pumppasin renkaaseen kolme kertaa lisää ilmaa, kunnes luovutin ja vaihdoin vararenkaan alle. Pimeää ja pakkasta pirusti, ja vararengas ja tunkki tietysti takakontin pohjalla, kaiken romun alla. Kaikkine toilailuineen ehtoo venähti huomisen puolelle. Aamuyöstä vaati kissa huomiota osakseen ja sitä oli päästettävä ulos, ja hetken päästä taas sisään. Aamulla oli vilakkaa ja tuvassa oli vain kuusitoista lämpöastetta. Yö näytti olleen kovasti kylmä ja toinen uuneista ei ollut päällä. Sitten myöhässä töihin ja huomaan nettiyhteyden olevan nurin. ADSL boxia buuttailemalla sain netin toimimaan, niin se jälkeen huomaan Facebookin olevan nurin. Ei sitten päivitetä kerhon sivua.

Mitähän tämä päivä vielä tuo tullessaan. Jännittää.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.