Kovan onnen paviljong

Paviljongin rauniot
Hankittiin pari – kolme vuotta sitten sellainen vähän laadukkaampi telttakatos, tai paviljonki tms. Miksi sitä nyt haluaakin kutsua. Edelliset, halpiskatokset, tuhoutuivat maailman melskeissä. Useasti tuuli väänteli ne käyttökelvottomiksi. Tämän uusi katos oli tukevampaa tekoa ja kangaskin kyllästettyä, oikeaa kangasta. Ensimmäinen kolhu tuli Sirniössä, kun eräs tanakasti humaltunut vieras kaatui katoksen pystyputken päälle. No, putken sai taivuteltua kotikonstein suoraksi, vain pienoinen lommo jäi muistoksi. Sitten katos eli paviljong oli suojana nuorison autoremontissa. Aamulla ulos vilkaistessa huomasin tuulen tehneen selvää tästäkin katoksesta. Kesäksi viritän reissuautoon kevytpeitteestä ja oksan karahkoista aurinkokatoksen. Säästyy pitkä penni, eikä mieli pahoitu ;(


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.