Lautakunnan kokoustelua

Eilen olikin taas kiirus päivä, ja illan päätteeksi piti vielä käväistä Kirkolla Liikunta- ja nuorisolautakunnan kokouksessa. Kokous meni mukavasti, niin kuin tämän lautakunnan kokoukset yleensä.

Talousarviota ruuvailtiin kohdalleen, mutta siihenkään ei suuren suuria ponnisteluja kaivattu. Liikunta- ja nuorisotoimen taksoja päivitettiin tähän päivään. Lautakunta päätti myös puoltaa uuden jääkiekkokaukalon pikaista hankkimista. Päädyttiin lopulta pienempään, ja halvempaan, kaukaloon. Tämä pienempi kaukalo kun on sitten mahdollista seuraavana talvena vaihtaa Narvan jääkiekkokaukalon kanssa, jonne nykyinen isompi kaukalo ei edes kokonaisena mahdu. Nyt vaihto ei onnistu, sillä Narvan kaukalo on jo pystytetty.

Viikko on ollut työntäyteinen ja päivät on venyneet joka ehtoo tuonne ilta kymmeneen, joskus myöhempäänkin. Koulun ja työn yhdistäminen asettaa välillä haasteita, kun kun kiireisiä töitä tulee päällekkäin ja kouluhommatkin vievät päivästä osansa. No, valitsemallani tiellä olen, eikä noita töitä kinostu samoille päiville ihan jatkuvasti. No viikonloppu häämöttää ja pääsee lepäilemään ja ehkä jopa pienelle fillarilenkillekin.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.