Kantrimusasta

Tänään kuunteohjelin Yle Suomesta kantrin erikoisohjelmaa. En ole koskaan pistänyt merkille, kuinka vastenmielistä kantrimusiikki onkaan. Tuohon musiikkiin kun vielä yhdistää rivitanssin niin nipussa on puistattava kokonaisuus. Täydelliseksi kuvan kruunaisi, kun kuvaan vielä ujutetaan Timo T.A. Mikkonen. Huh, kauhuskenaario.

Hienoa että meidän Yle toimittaa erikoisohjelmia marginaaliaiheista, vaikka aiheet eivät aina mieleisiä olisikaan. Sitäpaitsi vastenmielistä ohjelmaa kuunnellessa voi oppia jotain itsestään. Oppia kannattaa kuitenkin ottaa kohtuuden rajoissa, ettei verenpaine kipua vaaralliselle tasolle, tai vatsahaava pääse repeämään.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.