Talvilomailua 1.1

Eilen laskeuduttiin Espanjan maan kamaralle noin yhdentoista maissa. Hiukan myöhässä, sillä lähtökin myöhästyi noin puolella tunnilla. Lämpötila oli 14C, ja joka ikinen aste plussan puolella. Maa oli märkä, sillä yöllä oli ilmeisesti satanut paljon.

Autovuokraamossa jonoteltiin puolisen tuntia, mutta lopulta paperisota ja auton luovutus sujui, epäespanjalaisittain, nopeasti ja kivuttomasti. Autoarpajaisissa osaksemme lankesi Ford Fiesta, hopean harmaa sellainen.

Ajelimme Malagasta ensin Fuengirolaan ja poikkesimme kaupoille. Raunin osti sanakirjan Hemingwayn kirrjakaupasta ja sen jälkeen metsästimme filarivuokraamoa. Tuttu vuokraamo oli tämän lomaviikkomme ajan kiinni, joten kyselimme toista vuokraamoa. Sitä eivät.lopulta löytynyt, vaan nälkä ajoi meidät ruokakauppaan, josta hankimme ruokaa ja juomaa ensiavuksi. Autossa söimmen nakkeja, fantaa ja sorizo makaraa. Niiden voimilla läksimme etsimään Calahondaa ja majoituspaikkaamme.

Muutaman mutkan jälkeen hotelli löytyikin. Purimme matkatavarat laitoimme lisää syötävää, ja juotavaa myös. Suunnittelimme illan ja seuraavan päivän ohjelmaa. Illan suussa lähdettiin baarikävelylle ja poikettiin receptionissa selvittämässä aamiaistilannetta, ja vuokrasin polkupyörän. Fillari toimitetaan hotellile seuraavana päivänä (sunnuntaina) ja kustannukseksi ”semi pro” maastopyörälle kertyy 90€ / viikko. Odottelen jännityksellä, notta millainen mankeli sieltä tulee.

Nyt täytyy joutua aamiaiselle, kun tuo Raunikin heräsi. Olemme ajoissa, sillä kello on vasta 08.23 suomen aikaa.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.