Talvilomailua 1.2

Herättiin auringon paisteeseen. Niin kuin eilenkin, taivas on pilvetön ja ikunasta katsoessa avautuu aava meri. Jossain siellä horisontissa kumottaa Afrikan manner. Tällä kelillä eivät aivan Afrikkaa näe, mutta kirkkaalla säällä rannikon haamun kyllä hahmottaa.

Kohta mennään allasravintolaan aamiaiselle, mutta ehdin muutaman sanan laittaa, ennen sitä.

Eilen käytiin aåutolla Fuengeriolassa, mutta se keikka osoittautui tyhjäksi arvaksi. Miltei kaikki kaupat olivat kiinni, lukuunottamatta aivan pienimpiä kivijalkakauppoja. Ostettiin kuitenkin jotain pientä purtavaa jne. Takaisin kämpille palatessa soi puhelin, ja respan Tähti ilmoitti mun vuokrafillarini saapuneen. Pari muutakin tyyppiä oli langennut pyöräkiusaukselleen, ja yksi maastopyörä ja sähköpyörä vaihtoivat hetkeksi omistajuttaan. Mulle tuli ns. ”semi pro” maasturi, joka on kulunut, mutta toimiva. Renkaat olivat myös aika kuluneet, mutta nekin skulaa. Hiukan piti jarruja ja vaihteita sädellä, ennen kuin fillari toimi toiveitteni mukaan.

Fillarin saatuani oli ihanpakkoheti lähteä pienelle lenkille. Ajelin hotellilta vuorta ylös, ja totesin päätyväni umpikujaan. Laskeskelin sitten alaspäin, aina meren rantaan asti. Katsastin ohimennessäni myös kirppiksen, ennen kuin suuntasin taas kohti taivaita, eli uudelleen ylös vuorelle. Flunssatoipilaalle oli raskas keikka, vaikka kilsoja tuli vaivaiset 13. Selvisin kuitenkin ehjänä takaisin kämpille, ja löysin mukavan polun, jota myöten pääsen fillaroimaan kivasti meidän hotellille.

Illan ohjelmaan sisältyi pizzakeikka rantaravintolaan ja flamenko esitys täällä hotellilla. Vaikka flamenko eivät olekaan ”se mun juttu”, niin häkellyttävän hieno oli porukan esitys. Sitä sulateltiin kämpillä punaviinin ja tapasten parissa. Telkkarista katsottiin jotain elokuvaa, mutta minulta loppui aika nopeasti veto, ja painuin pehkuihin aika aikaisin.

Nyt odottaa alakerrassa aamiainen, jonka syötyämme suunnataan Ford Fiestan nokka kohti Fuengirolaa. Tänään ovat kaupatkin auki.   : )


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.