Talvilomailua 1.4

Taas on aamu, ja kello on kahdeksan kieppeissä paikallista aikaa. On ensimmäinen aamu, kun eivät aurinko paista pilvettömältä taivaalta. On pilvistä. Eivät kuitenkaan sada, mikä on Hyvää asia, kun tänään kuvittelen ajelevani eilen löytyneen fillarireitin.

Eilen käytiin bongaamassa yksi geokätkö, joka jäi viime vuonna löytymättä. Kätkö sijaitsee suuressa laaksossa, joka on hiljattain palanut. Tänä vuonna laakso tuntui vehreämmältä, mutta vehreys voi johtua siitäkin, että kevät on pikkiriikkisen pidemmällä. Laakson pohjalla on sortunut talo ja romutettu Fiat 500. Muutaman minuutin etsiskelyn jälkeen löytyi jemma ja pääsimme vihdoin loggaamaan nimemme lokikirjaan. Lokista päätellen oli purkilla käyty edellispäivänä. Syy miksi tämä jemma jäi edellisvuonna löytymättä, oli se että purkin asettaja oli kämmännyt koordinaattien kanssa. Kävimme paikalla, ehkä vähän vaarallisessakin maastossa, mutta turhaan. Koordinaatit viisasiivat noin 120 metriä pieleen. Noin nyt kun koordinaatit oli korjattu, löytyi jemakin, ja jäi lakkasi löytymätön purkki harmittamasta.

Emme muuten olleet tuon palaneen laakson ainoat vieraat, sillä paikalle oli tullut pari herraa harjoittelemaan mäkiajoa crossipyörillään. Todella haastavia mäkiä kaverit ajelivatkin. Vaikka joskus on tullut harrastettua Trialia, eivät pää enää kestäisi moista mäkiajelua. Olematonta hattuani nostan harmaapäiselle kaverille, joka pisteli mäet ihan siinä missä nuorempi kundikin.

Maisemien ihailun jälkeen ajeltiin takaisin kämpille. Raunin autolla ja minä fillarilla. Päivätorkkujen jälkeen käytiin uimassa ja saunomassa hotellin sisäuimalassa. Tämän urheilullisen iltapäivän jälkeen maistui sapuska. Laitettiin kanan fileitä ja paistettuja ”uusia” perunoita. Illalla kävimme hotellin baarissa, jossa on ilmainen langaton verkko, päivittämässä somet ja lukemassa postit. Illan esiintyjänä oli Edward, joka oli tuma mies ja tuulahdus suoraan 80-luvulta. Hienosti jamppa veti ikivihreitä. Ammattimies.

Ainiin. Hauska märäys täällä. Uima-altaalla pitää kaikilla olla uimalakki. Koetin vedota hiuksettomuuteeni, mutta uimavalvoja oli järkähtämätön. Laki sanoo, että kaikilla on oltava uimalakki, joten kaljutkin pitävät uimalakkia piste. Kävin ostamassa reseptionista nätin oranssin kumilakin päähäni.

Nyt alkaa taas vatsa kurnia, joten lienee aika siirtyä aamiaiselle. Jatkuu huomenna.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.