Talvilomailua 1.5

Kirjoittelen tätä jo illalla, sillä huomenna aamulla eivät juuri ehdi. Herätys on ennen kuutta, sillä 06.15 on lähtö Afrikan retkelle. Tänä iltana pitää vielä tilata aamiaiset mukaan, sillä aamiaisravintola aukeaa vasta kahdeksalta. Rahanvaihtopolitiikkakin pitää selvittää.

Tänään tuli urheiltua ihan tarpeeksi. Kahden ja puolen tunnin lenkillä tuli kierrettyä lenkki kolmen kukkulan kautta. Nyt on jalat sen oloiset, että huomisen pitää mielellään lepopäivän ja reissaa bussillä ja laivalla.

Otin tänään aika paljon kuvia, joita päivittelen tähän tarinan lomaan sitten kun pääsen työkoneelleni. Aika haasteellisia polkuja löytyi. Keli oli mukava, sillä eivät ollut liian kuuma. Mukavan pilvinen ja vilpoinen fillarointikeli. Tuli sisäänajettua tuli pyöräilyreppukin, ja hyväksi sekä käytännölliseksi osoittautui se.

Raunin kävi Fuengirolassa shoppailemassa sillä välin kun minä kolusin Calahondan pikkuteitä ja polkuja fillarilla. Raunin palattua lähdettiin Marbellaan bongaamaan Hard Rock Cafe’ Marbela. Syötiin siellä ja osteltiin matkamuistot. Raunin löysi HRC Marbella pinssin reppuunsa, HRC Nashvillen merkin viereen. Harmi ettei löytynyt samanlaista kangasmerkkiä.

Kämpille palatessa käytiin vielä ruokakaupassa hakemassa leipää ja muuta elintarviketta. Siis viiniä.

Jatkan tätä tämän päivän tarinaa vielä busimatkalla, jos vain ehdin. Nyt painutaan alas respaan utelemaan huomisen järjestetystä ohjelmasta tarkemmin. Taitaa olla ensimmäinen ohjattu ryhmäretki mihin olen koskaan osallistunut ulkomaan reissuilla. Odotan jännityksellä.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.