Ikameren ympäriajo

Nämä päivitykset ovat taas odotelleet aikaa parempaa, tai oikeastaan vain aikaa. Nyt tuli taas jokin sisäinen pakko hiukan päivittää tätä virtuaalista päiväkirjaani. Aloitetaan vaikka urheilulla. Kävin, pitkän paussin jälkeen, taas fillaroimassa. Paljon enemmänkin olisi pitänyt reenailla, kun parin viikon päästä pitäisi ajella 140 kilsaa pitkä Tour de Hellsinki. Ihan peruuttamattomasti ei ole kesäloman aikana kunto rapautunut, sillä tuo 80 kilsan lenkki meni 24,6 kilsan keskinopeudella. Yllätyin itsekin. Meno tuntui tahmeammalta kuin olikaan, ja kaiken lisäksi puhkesi Viljakkalan kohdalla rengas. Onneksi oli varakumi mukana 🙂 Huomenna taidan ajella leppoisamman lenkin maastopyörällä.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.