HUOMENNA ALKAA LIHATON LOKAKUU!

Totta se on. Menin lupautumaan – yllytyshullu kun olen – mukaan lihaton lokakuu -tempaukseen. Söin nyt illalla broileripadan jämät (melkein kattilallisen) ja pistin makkarapaketin pakastimeen. (On hyvä olla makkaraa jemmassa, jos kuurin aikana vaipuu kohtalokkaaseen lihatomuusheikotustilaan.) Jääkaapissa ei siis enää ole helppoja lihallisia houkutuksia, vaan makkarat on tositarkoituksella kaivettava pakastimen uumenista ja sulateltava syömäkelpoiseen muotoon.

Nyt kun armonaikaa on yhdeksän minuuttia, on vähän samanlainen olo, kuin aikoinaan tupakkilakkoa aloitellessa. Ei ole nikkikset (vielä), mutta hermostuttaa tietoisuus että lihan himo iskee – väjäämättä ja aivan varmasti – muutaman päivän sisällä. Olen ollut useinkin lihaa syömättä jonkin aikaa, mutta tämä on toista. Voi olla, että tämä lihaton kuukausi menee suuremmitta ongelmitta, mutta tällä hetkellä vahva epätietoisuus riipii sieluani!

Lihaa
Lihaa

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.