Lihaton lokakuu #5

Aamulla vain lasi mustikkasoppaa. Päivällä Teijon torilla vain kroisant ja kahvi. Ilalla innostuin tekemään tofulasagnen. Muuten täydellisyyttä hipova paistos, mutta paistoksen päälle raastettu juusto olikin kevytsellaista, ja paloi pahoin. Onneksi juustokuoren sai helposti nostettua pois, eikä ruoka ottanut palaneen makua. Pähkinöitä on tullut napsittua vähän jokavälissä. Niistä tulee nopeasti vatsaan täyden tunne.

Päivä meni torilla, ja syöminen jäi kovin heikolle. No, eipä heikottanut tms. vaan hyvin jaksoi räpistellä iltaan lasillisella mustikkasoppaa, kroisantilla ja kupilla kahvia. Illalla soin sitten ylen.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.