Lihaton lokakuu #7

soppaAamulla perinteinen mustikkasoppa, teetä ja pari leipää. Päivällä kasvis-wok, ruisleipää, salaatti. Illalla kreikkalainen salaatti ja moniviljaleipää kolme palaa. Niin ja pikkasen teen kassa suklaata.

Viikko on nyt menty ilman lihan iloja. Ei tunnu ollenkaan pahalta. Viikonloppuna ojensin jo käteni kalkkunaleikekuppia kohti ennen kuin muistin tämän kuurini. Laitoin leivälle juustoa – eika se kirvellyt. Enemmän olisi sielua kaihertanut jos olisin vahingossa syönyt niitä kalkkunaleikkeleitä 🙂 Enää kolme viikkoa jäljellä….


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.