Lihaton lokakuu #8

leipaaAamulla mustikkasoppa, leipä ja tee. Koululle päästessä kuppi kahvia. Päivällä kasvispastalaatikkoa. Lisäksi linssi – porkkana salaatti ja ruisleipä. Välipalana banaani. Illalla nuudeleita ja juustoleipää. Yömyssyksi kaksi palaa suklaata.

Tänään Sodexon henkilö kyseli, että miten etenee lihaton lokakuu! Meneehän se, yllättävän hyvin. Tänään kyllä lopahti voimat, kun tuli melkein kymmenen tunnin päivä, ja siitä valtaosa pajalla. Banaanivälipala ei oikein riittänyt, kun pääsin kämpille sapuskaa laittamaan vasta kahdeksan jälkeen. No eipä makkaralla olisi sen pidemmälle pötkinyt, kai?


One thought on “Lihaton lokakuu #8

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.