Lihaton lokakuu #10

Aamulla vain kuppi kahvia! Päivällä punajuuri, aurajuustolaatikkoa, sekä salaattia ja ruisleipää. Illalla Tofu, kaalisoppaa ja näkkäriä. Jälkkäriksi päärynä ja kroissantti. Iltapalaksi toinenkin kroissant ja kivennäisvettä.

Aamiaista en siis ehtinyt syödä ollenkaan. Päivä meni hyvin, mutta iltasafka vain jäi turhan myöhälle. Olisi pitänyt syödä jotain välipalaa. Huomenna sitten syyslomalle. Olen päässyt päivisin vähällä, kun olen syönyt Sodexon ruokia, mutta nyt pitää viikon verran jsotain keksiä kasvisreseptejä. Tulee olemaan hankalaa, kun tuo mun kasvisrukakirjastoni on niin kovin vajavainen. Sitä ei siis ole.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.