Lihaton lokakuu #9

Aamulla mustikkasopan jämät, leipää ja teetä. Koululla kahvit. Päivällä kasvispizza ja vähän perunamuusia, sekä tuhti salaatti. Illalla paistetut perunat, hapankaalia ja paistettua sipulia. Vähän suklaata ja paikallisessa pari tuoppia vehnäolutta.

Piti tänään kehua Sodexon kasvisruokia, vaikka piti ottaa pizzapalan lisäksi hiuka lihansyöjien perunamuusia.  Varoittelivat, että kasvissyöntiin voi jäädä koukkuun. Ruokapuheissa sivuttiin paljonkin kasvissyöntiä ja sen lopettamisen jälkeisen ajan pohdintaa. Lihansyönti tulee järkeistymään, oli yleinen mielipide 🙂


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.