Lihaton lokakuu #16

Meinaa jätättää tämä lihaton ruokapäiväkirja. On niin paljon tekemistä, ettei tahdo ehtiä kirjata syömisiä muistiin. No tänään aamulla söin tukevan tofu-munakkaan ja leipiä, parin kahvikupillisen kera. Pähkinöitä myös. Sillä sinniteltiinkin taas iltaan myöhään. Illalla söin kasvishernaria, shilillä ja basilikalla ryyditettynä. Leipää meni useampi pala, tummaa ja moniviljaista vaaleaa sellaista. Iltapalaksi on vielä luvassa Raunin maittavia juusto-valkosipulivoileipiä. Sitä odotellessa…

Tänään olin taas paistin pannulta napsaisemassa suihini palan broilerilenkkiä! No eipä tuo olisi iso vahinko ollut, eikä siihen olisi maailma kaatunut, mutta ihmeen tosissaan sitä on ottanut tämän lihattomuuden. Niin kuin tuo nopan kokoinen makkaranpala olisi jotain merkinnyt – mutta näköjään olisi. Olenkohan hurahtamassa uskoon – lihattomaan sellaiseen. 🙂

Edelleen mietin, minkälaisella liha-aterialla meinaan tätä lihattoman lokakuun päättymistä juhlistaa. Vielä ei ole harmainta aavistusta asiasta.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.