Lihaton lokakuu #19

Aamulla tomaattivoileipää, kahvia ja tietysti mustikkasoppaa. Päivällä vain kraanavettä ja leipää. Illalla tuli tehtyä kasvis/juures-versio moskovan padasta. Tuli aivan älyttömän hyvää. Jälkkäriksi syötiin jätskit.

Aamiainen jäi vähän kiireessä huonolle, kun näytti päivän ”työlista” kovin mittavan pituiselta. Ilta meni, auringon laskettua, pataruokaa laitellessa ja vessaremppaa touhutessa. Vessaremppa edistyikin hyvin, kun sain lopulta padan uuniin. Kyllä tuo puuhella on mainio kapistus. Sillä tulee aromikas ja maittava sapuska ihan arkisestakin sapuskasta. Vatsa ei vieläkään oikein ole tottunut tähän kasvissafkaan. Pierettää kuin vanhaa ammuvainaata, mutta periksi ei anneta 🙂 Mureneeko koko ilmastollinen hyöty lihattomasta lokakuusta valtaisiin metaanipäästöihin?


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.