Lihaton lokakuu #22

Aamulla sienimunakas, ruisleipää ja teetä. Päivällä Sodexon maittava tofumakaroonilooda, salaattia ja ruisleipää. Illalla kasvis-juusto-pasteija, paistettuja perunoita ja hernemaissipaprikaa tomaattichilikastikkeessa. Niin ja ciapatta-leipää.

22 päivää kasviksilla. Miltäs tämä nyt tuntuu. No jos en tietäisi syöväni kasviksia, niin asiaa ei juuri olisi rekisteröinyt. Olo on ollut kutakuinkin niin kuin ennenkin. Ehkä hiukan useammin on nälkä. Parina viime päivänä on tehnyt mieleni jotain suolaista, rasvaista lihaa. Esim. salamipätkä olisi ollut kovin mieleinen. Lääkkeeksi kyseiseen vaivaan olen syönyt banaania, pähkinöitä tms. Sillä on olo kohentunut, eikä lihan himo ole sen enempää kiusannut. Ehkä jotain lisäproteiinia on ruumis kaivannut. Mene ja tiedä.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.