Lihaton lokakuu #24

Aamulla teetä, ruisleipä ja viimeinen kananmuna – paistettuna tietty. Päivällä Vege polognese, runsaalla salaatilla ja parilla palalla moniviljaleipää. Illalla Jummijammi (currynuudelia) ja näkkäriä. Jälkkäriksi pähkinöitä. Illalla kävin juomassa tuopin paikallisessa ja yömyssyksi kuppi vihreää vaniljateetä. Niin ja jäätelö 🙂

Hyvät oli tänään eväät. Lihapadat kyllä jo kangastelee mielessä. Liha oli tänään ruokalassakin keskeinen puheenaihe. Aika moni kun on lihattomalla tämän kuukauden. Meidän porukasta aika moni koko ajan. Montakohan meistä on nyt ollut tässä kuussa lihansyöjiä. Pitääpä laskea. Karkeasti ottaen puolet? Luulisin…


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.