Lihaton lokakuu #28

Aamulla teetä ja leipää, sekä tuoremehua. Päivällä kasvis-kuskus ja ruuuuunsas salaatti leivin. Illalla nuudelia ja näkkäriä.

Aamulla ei oikein mikään maistunut. Kipeä ien kiusasi. Olo korjaantui koulumatkalla poiketessani apteekkiin. Päivällä SOdexon kuskus oli aika vaisu ruoka. Otin ison lautasellisen salaattia ja reilun palan ruisleipää. Niillä maha täyttyi. Illan nuudeleiden voimalla ajelin 15 kilsan lenkin filllarilla. Eiköhän tule uni enempiä yrittämättä. Edellinen yö kun jäi hiukan heikolle tuon vihoittelevan ikenen takia. Ien haavautui ja tulehtui 😦 Toivottavasti menee ohi tulehduskipulääkkeen voimin. Jos ei, niin tulee lääkärireissu.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.