Lihaton lokakuu #29

Aamulla teetä, leipää ja mustikka-vadelma-keitto. Päivällä runsas salaatti, leipää (ruis) ja kasvis chili con carne. Illalla kasvispadan jämät pakastimesta ja näkkäriä. Iltapalaksi vettä (teetä) ja leipää.

Enää kolme yötä lihapatojen äärelle! Ehkä yhtä jännittävä tunne nyt – lihapatojen häämöttäessä – kuin etukäteen tätä kasvisruokavaliota pelätessä. Täytynee aloitella varovaisesti, vaikka muutamalla nakilla 🙂  Tottuu kroppa taas lihan iloihin.

Nyt tuntuisi jotenkin kiehtovalta ajatus siitä, että jatkaisi viikot tällä kasviskuurilla, mutta viikonloppuisin soisi itselle nautinnollisia hetkiä lihan ja viinin kera. Ehkä minä onneton repsahdan entiseen lihalliseen elämääni takaisin, mutta en siitä itseäni moiti. Olen kuitenkin tämän kuukauden aikana suonut useammankin ajatuksen lihansyönnin huonoillekin puolille ja ankarasti pohtinut syömiseni etiikkaa! Olen ehkä jopa ihmisenä kasvanut, vaikka kehoni on ilmeisesti hiukan kutistunut. Pitääpä tarkistaa asia, kuhan tämä kuuri on saatu päätökseen.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.