Työkalujen huoltoa

 

IMG_1505Tänään meni IKATAlla ehtoo työkaluja ja luokkakaverin fillaria huoltaessa. Fillari tuli kuntoon, ja työkalutkin. En oikein ymmärrä mikä noiden vanhojen ja risojen työkalujen kunnostamisessa kiehtoo. Olen remontoinut viime aikoina mm. muutaman huonokuntoisen kirveen, kuorimaraudan, vesurin, tukkisakset, puukkoja, vasaroita  jne.

Käsittämätöntä kuinka suurta mielihyvää voi kokeakaan, kun pitelee käsissään wanhaa, uuden veroiseksi korjattua työkalua.  Aina parempi, mitä vanhempi ja huonokuntoisempi remontoitava työkalu on. Erityisen hykerryttävää on, jos työkalu on löytynyt käyttökelvottomana hyljättynä.

Työkalujen remontoinnin lisäksi mielihyvää tuottaa wanhat hyljätyt polkupyörät, jotka voi taas saattaa hyötykäyttöön. Se tämänpäiväinen pyöräremonttikin tehtiin kaatikselta pelastetun fillarin osilla. Kaatisfillari luovutti kaverin käyttöpyörään vanteet, renkaat ja ajovalon! Tänään pääsin toteuttamaan sydämeni kyllyydestä tätä parantumatonta vanhojen romujen remontointi-intoani. Ohessa pari kuvaa, jotka näpsin pikaisesti työkaluhuollon lomassa.

IMG_1507IMG_1508IMG_1510

 


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.