LIHATON LOKAKUU #31

Lopetan tämän ruokapäiväkirjan tähän, mutta palaan asiaan, jonkinmoisen referaatin muodossa, kunhan olen saanut pari liha-atriaa vatsani täytteeksi.

Aamulla teetä, kahvia ja pari chilikurkku-voileipää. Päivällä tofu-kaalilaatikkoa, runsas salaatti, leipää jne. Nam. Illalla Mozzarella pakastepizza, jonka onnistuin polttamaan. No keskelle jäi paljon mustumatonta syötävää. Yömyssyksi kaksi vehnäolutta – paikallisessa. Nam nam.

Viimeinen päivä lihatonta lokakuuta. Itse asiassa lihattomuutta on jäljellä 35 minuuttia juuri nyt. Pelottavaa! Huomenna meinaan vielä päivälläkin syödä pelkkää kasvista, mutta illaksi on varattava jotain lihapohjaista purtavaa. Veikkaan että lankean jo viikonloppureissun varrella hanpurilaiseen tms. lihaisaan matkamuonaa. Illaksi on nimittäin tiiviisti ohjelmaa, joten gourmet kokkaus jäänee lauantaille. Ehkä silloin lammasta ja paistettua perunaa, tai muhennosta… Nostaa vetta suuhun! Nyt juuri baarista kotiutuneena en halua referoida tätä kasviskuuria, vaan palaan asiaan jokkin ajan kuluttua. Hyvää yötä kaikille kasvissyöjille ja lihan purijoille, kaikille tasapuolisesti.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.