Sisäpyöräilyä ja suonenvetoja

Sain kuin sainkin kaksi tuntia kasaan treeniä tälle viikolle. Tuli hiukan yllättäen yksi ryhmä takolauantain kurssilaisia vedettäväkseni. Lauantaina piti ajella taas trainerilla, mutta eipä voimat riittäneet enää pitkän pajapäivän jälkeen.


image

Lauantai-iltana sain vielä kammottavan suonenvedon molempiin koipiini. Olipa jäänyt magnesiumit nauttimatta ja pitkä päivä seisoskelua kylmällä betonilattialla varmaan myötävaikutti asiassa. Nyt taas muistaa napostella magnesiumpillerit ajallaan.

Sunnuntaina tuli trainerilenkkiä vähän kiristettyä. Pikkasen lisää kovemmalla vastuksella ajelua ja 90 – 100 kierr. kymmenen minuutin veto. Jos tuolla reseptillä hankaisi tämän helmikuun ajan. Ens kuussa taas sitten vähän reippaammalla ohjelmalla. Eiköhän tästä Giro d’Espooseen saada ukko ajokuntoon. 🙂


One thought on “Sisäpyöräilyä ja suonenvetoja

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.