Kova hinku ulos ja fillarin selkään

Ihan kauhea kuume päästä ulos pyöräilemään. Talvi on hinkattu kellarissa harjoitusvastuksen kanssa. Tympiää hommaa on se.

Nyt kun valoa on enemmän ja tietkin alkavat pikkuhiljaa kuivua ajettavaan kuntoon, alkaa myös pyöräilykuume lisääntyä.

Ennen ulkokauden alkua pitäisi kuitenkin huoltaa kaikki polkukulkimet. Mitään ei onneksi ole rikki, mutta ainakin maantiepyörään on vaihdettava ketjut ja sileiden renkaille uudet, nekin tosin sileät, mutta vahvemmalla kulutuspinnalla. Trainerilla hankaaminen on talven aikana kulutellut takarenkaan kokolailla loppuun. Uudet kumit odottelevat puuhamaan hyllyssä, samoin kuin ketjutkin. Maastopyörä ei kaipaa oikeastaan kuin pesun ja rasvauksen, ja ehkä vaihteet pientä hienosäätöä.

Kun kuukausi vaihtui, tulee treenaamiseenkin pieni kohennus. Tammi – helmikuu on ajeltu trainerilla kaksi tuntia viikossa, mutta nyt pitäisi lisätä harjoitusmäärä kolmeen tuntiin. Toivottavasti vain löytyy aikaa ja jaksaa siihen. Kaksi päivää viikosta on heti pyyhitty pois laskuista, sillä duunit ja iltakurssi vievät 14 tuntia päivästä. Sen jälkeen ei oikein enää jaksa. Mutta tavoitellaan tuota kolmea tuntia. Tehdään sen mitä ehtii ja jaksaa. Kaikki on kotiin päin.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.