KEVÄT!

trek-1Tänään tuli sitten oikea kevät. Koitin pitkään sinnitellä sisätiloissa, työkoneeni äärellä, mutta sitten vei aurinko voiton.

Oli pakko mennä hetkeksi ulkohommiin. Korjasin moottorisahan (etummainen kahva ja turvajarrun tanko olivat molemmat poikki) ja sitten kaivelin maastopyörän pihamökistä.

Puolen päivän jälkeen näytti auringon paisteesssa oleva lämpömittarimme +18C°! Varjossa oli varmaankin yli +10C°. Oli hieno päivä. Suu vaahdossa pyyhkäisin metsäautotielle maastopyörälläni, enkä malttanut edes vaatteita vaihtaa. Piti ajaa vain pieni koelenkki. Seitsemän kilsaa siitä kertyi.

Metsäautotiet ja polut alkavat olla ihan priima kunnossa, siis maastopyöräilyä varten. Kuraistahan siellä on ja polkujen pohjat kovin pehmeitä, mutta ei taida enää mikään pidätellä poluilta poissa, jos ei nyt lunta tule ihan metritolkulla.

Pitänee viikonvaihteessa hiukan huoltaa tuota maasturia, että uskaltaa painaa kurapolkuja ihan tosissaan. Into on nyt pinkeenä. Otan tästä keväästä kaiken mahdollisen ilon irti!

Iloitsin niin, että pikaisen fillarilenkin päälle sahailin remontoidulla moottorisahallani kesken jääneet koivuhalot ja pinosin ne liiterin edustalle kuivumaan. Sitten olikin jo taas pimeä. Hieno päivä – tämän vuoden kaunein päivä.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.