Maastopyörähdys pikkupakkasella

Viikonloppu oli vähän kiireinen, mutta ehdin sentään köröttelemään sunnuntaina hyvän lenkin. Ajelin maastopyörällä näitä meidän metsäautoteitä ja polkuja. Edellisestä vastaavasta lenkistä onkin jokunen kuukausi. IMG_20150322_183547Lähtiessä oli pari astetta pakkasta, mikä oli hyvä, sillä pakkanen oli kovettanut rapakot ja polunpohjat kivoiksi ajettaviksi. Hiukan varpaita nipisteli tuo pakkanen, mutta muuten tarkeni oikein hyvin. Alkuun piti ajella sellainen normaali tunnin lenkki, mutta kun herkun makuun pääsee, on vaikea lopettaa. Lopulta tuli lenkille pituutta 40 kilsaa. Tai jos oikein tarkkoja ollaan, niin 39,9 km. Mutta hauskaa oli. Talven jälkeen on hiukan tönkköä tuo meneminen, mutta loppumatkasta ajelo kulki vanhaan malliin. Tuli Kosken maisemissa vastaan harvinainen näky. Toinen maastopyöräilijä! Mutta joo. Kyllä oli ihan mahtavaa päästä kunnolla maastopyöräilemään. Pitkän paussin jälkeen tämä maistuu aivan hävettävän makealta!


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.