84 päivää ilman viinaa

Kävin katsastamassa tuolla Ylen satapäivää -nettisivulla tämänhetkisen tilanteen. Tänään on takana 84 päivää ilman viinaa.

Alkoholitonta olutta olen välillä juonut, ettei maku ihan kokonaan pääsisi unohtumaan 🙂 Mutta joo, kohta tämä 101 päivän urakka on takana. Vähän on paino pudonnut, mutta juuri muuten ei ole mikään muuttunut. Ehkä viikonloppuisin on saanut vähän enemmän aikaiseksi, kun ei ole tullut yhtäkään aamua levättyä pitkään krapulan takia.

Mikään ei ole siis mullistunut, mutta ehkä pieni ylpeys kuitenkin kurkistaa puserosta, sillä loppujen lopuksi aika pieni oli se ihmismäärä joka tämän kuurin rohkeni aloittaa. Kaikki perhejuhlat, firman bileet ja muut kansalliset juhlallisuudet monasti sisältävät juopottelua, mutta loppujen lopuksi ei juomisesta pidättäytyminen ollut niin kiperää kuin oli ennalta arvellut. Tampereelta tuli ajeltua konsertin jälkeen iltamyöhällä vielä kotiin (melkein 200 km), kun normaalisti olisi jääty kavereille yökylään – paikallisen baarin kautta.

Urakka alkaa olla takana ja ihan hauskaahan tämä on loppujen lopuksi ollut. Katsotaan miltä tuntuu kun homma on maalissa. Sille päivälle on jo tiedossa ohjelmaa – hiukan juopotteluakin 🙂


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.