Kohta tonni täynnä

Alkukevät oli lupaava fillarikelien suhteen, mutta välillä on tullut pientä takapakkia. On tullut kylmää vettä vaakasuoraan sataen ja sitten taas välillä lunta. Ei ole kovasti kuumottanut päästä fillarin selkään, eikä toisaalta kellariinkaan, trainerilla hankaamaan.

No nyt näyttää paremmalta, ja kaikesta huolimatta on kilsoja kertynyt. Tämän vuoden saldo on pikkasen vajaat tuhat kilsaa. Tonni tullee täyteen tällä viikolla. Varmaan jo seuraavalla lenkillä.

Eilen tuli rehkittyä maastopyörällä 40 kilsan lenkki, tuolla Kosken maisemissa. Keli oli mukava, vaikka kylmä. Nyt on koivet sen oloiset, että kylmässä on veivattu. Pitänee tänään tehdä sellainen leppoisampi, palautteleva harjoite.

Maantiepyörällä en ole vielä päässyt oikein vauhtiin. Melkein kaikki kilsat on tulleet maastopyörän mittariin. Mutta mukavaahan tuo kurapyöräily on. Kunhan vähänkin lämpiää, niin alkaa maantiekausi ihan oikeasti. Sitten alkaa kilsojakin kertyä vähän ravakammin.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.