Domainmuutos

Nyt kun alettiin, niin aletaan kunnolla. Tämänkin sivun osoite muuttui sitten ihka omaksi, eli nyt surffailee tähän KIWILINTU ATK-sivulle osoitteella kiwilintu.com. Vähän helpompi muistaa ja tökkiä näppäimistöönkin.

Kun tämä blogi nyt kerran näyttää jäävän henkiin, niin mikä ettei. Katselin noita postauksiani, että ensimmäiset lienee tehty vuonna 2008. Sitä ennen minulla oli jo jotakin, kovin lyhytaikaisia blogeja, mutta tämä näyttää tarttuneen vaatteisiin. Sanovat että seitsemän vuoden jälkeen samassa työpaikassa ollut kuuluu jo kalustukseen, joten varmaan tämä seitsemän vuotta vanha blogikin on tatuoinnin kaltainen osa minua.

Juhlistan siis ATK-päiväkirjani kouluiän tavoittamista omalla – kiwilintu.com – domainin avaamisella. HIPHURAH!


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.