Sähköautoilua

Rõugeen, pieneen etelävirolaiseen kylään, poiketessa oli mukava huomata, kuinka maailma menee eteenpäin. Kävin Rõugessa muutama vuosi sitten ja kuva kylän raitilla oli silloin aivan toinen. Oli haarmaata, niukkaa ja muutenkin nuhjuisen oloista. Aika oli pysähtynyt, tai ajanut jo ohi.

Kunnanjohtaja silloin selosti projekteja toteutuneita keskeneräisiä sekä kehitteillä olevia. Ihmiset puhuvat paljon, mutta Rõugessa oikeasti tapahtuu! Raitti on siistiytynyt, rakennuksia korjattu ja kesämatkaajalle on palveluja vaikka kuinka! Kävelylenkillä pisti silmään kunnantalon huoltorakennuksen katolla oleva suuri aurinkopaneeli. Lähemmäksi päästyämme selvisi, että aurinko ruokkii kahta sähköautoa! Autot, mitä ileisemmin, palvelevat kunnan tarpeita. Kunnan keskustasta löytyi myös asiallinen sähköautojen latauspiste. Hienoa! Nostan Rõugelle hattuani, ja korkealle!

image

image

Piskuisesta Rõugesta olisi monelle kunnalle malliksi!


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.