Puolaan #2

Rõugen camping -mökissä herättyämme söimme aamiaisen ja kävimme katsomassa vesimyllyä, joka teki sähköt ja remelein pyöritti sorvit ja porat. Monet työkalutkin oli näytillä museaalisessa majassa.

Sieltä aittaan, josta hankimme hunajaa ja kätten töitä. Seuraavana ajelimme sepän pajalle. Juttelimme seppäin asioita ja luettelimme ruokakuntiin kuuluvat, sekä kerroimme likiaikaiset matkasuunnitelmat. Rõugen seppä menisi häihin ja me taas Latvijaan. Ryyppäsimme kahvit, kun seppä sanoi suomalaisten sitä ryyppäävän yhtenään. Kahvin jälkeen läksimme mittaamaan kehnoa tietä Rigaan Latvijaan.

Perillä olimme kaksi minuuttia myöhässä. Retkikuntaamme liittyi toinen kuljin, kuusi henkilöä sisällään. Illalla koko retkueen voimin taksikyydillä Rigan wanhaankaupunkiin syömään ja kevyesti juopumaan.

Päivän päätteeksi kutsuimme nukkumattia venäläisellä moonshine -juomalla, jossa oli suolakurkku tykönä. Se auttoi. Uni tuli kuin halolla lyötynä, ja aamulla heräsimme levänneinä. Majaa pidimme tuttuin talossa Rigan liepeessä.

Kuvat.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Sellainen päivä oli se.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.