Puolaan #6

Mostissa kaikenlaista puuhasimme, ja ostimme tarpeelliset tarvikkeet. Sitten tuli aika lähteä. Maailmankokous oli parin päivän visiitti vain, sillä seuraava juhla jo odotti Saksien maalla Bambergin kaupungissa.Saksassa pysähdyimme pikaisesti jyrkässä campingissa, jossa oli kuitenkin kohtuulliset maisemat. Järvikin oli laitettu ihan rantaan. Seuraavana päivän mittasimme taas bahnia autoillamme, Bamberg fokuksessa.IMG_20150731_220029 IMG_20150731_220140 IMG_20150731_220454Sellaista tapahtui silloin.

 


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.