Veturitallilla

image

Käytiin katsastamassa Markku Into ja Blues Onesin konsertti Salon Veturitallilla. Oli kiva, ja erilainen konsertti. Into lausui runojaan bluesin säestyksellä.

Ei sinällään kummastuttanut,  kun kyseessä oli vanha dadaisti, joka on ollut keittämässä monenmoista underground soppaa. Osallistunut mm. kulttilevyn, Suomen talvisota, syntyyn.

image

Virkistävää oli katsella myös tallin valokuvanäyttelyä, joka on koostettu Juha Metson kuvista. Emotion in motion – sanoo juliste; ja retrospektiivinen. Näyttely tuli vain hätäisesti silmäiltyä, mutta sen verran hyvältä maistui, että pitää käydä katsomassa kuvat, oikein ajan kanssa.

Mutta se konsertti. Oli siis hyvä, ja sitä ei oikin voi sanallisesti luonnehtia. Markku Into ja Blues Ones pitää kokea. Konserton jälkeen kiiruhdimme musikanttein jälkeen, sillä Raunilla oli missio, pyytää nimmari Talvisota -levyn kansipahviin. Mauri-Anteron nimi siinä kannessa jo komeileekin.

image

Into oli suopea ja kirjaili nimensä, oikein asiaankuuluvin liturgioin. Jos vain sattuu kohdalle Inton blueskonsertto, niin suosittelen. Ei ole tavanomainen pläjäys.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.