Kello toimii taas

kelloNo kello tuli postissa. Paketista voi luntata, että kelloni meni loppujen lopuksi tanskojen maahan ja palasi sieltä kokonaan uudistuneena takaisin kotiin. Voiton puolelle voisi laskea, että kellon mukana tuli toinen telakointiyksikkö.

No nyt sitten varjellaan tuota tiukua kuin silmäterää. Se lasin suojus on vielä hankkimatta, joten sietääkin olla varovainen. Pajalla otan sen pois ranteesta. Sitten kun rikastun (lue: ”lakkaan köyhtymästä”) hommaan sellaisen älykellon, että ei tarvitse varoa.

No kun Vantaassa virtaa hiukan vettä, niin unohtuu tuo varominen ja mennään niin kuin ennenkin. 🙂

Mutta kun katsotaan viivan alle, niin kyllä minä tuosta kellosta tykkään. Se rekisteröi kaikenlaista minusta ja tekemisestäni. GPS paikantaa nopeasti ja sykevyö on myös hyvä. Sykevyö mittailee tarkasti, ainakin paremmin kuin edellinen vyöni – Suunnon tekemä. Ehkä hankin vielä lisää antureita… kuka tietää 🙂


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.