Tipattomalle?

img_20161224_052345Tipaton tammikuu häämöttää taas. Parina vuonna sitä on tullut harrastettua, ja eräänä vuonna 100 päivää ilman viinaa. Saas nähdä innostuuko vuodenvaihteessa taas lupailemaan ja mitä.

Edellisestä kommentista on pari viikkoa aikaa. Istuskelen lentokoneessa, jossain Hollanin yläpuolella. On tullut syötyä ja juotua hyvin – erittäin hyvin. Paitsi parina päivänänä, kun mahatauti riivasi. Aina tässä kohdassa miettii, että josko vaikka hiukan nenää valkaisisi. Maanantaina voisi aloittaa ”kuntokuurin”, ennalta määräämättömäksi ajaksi. Ajelisi kellarifillarilla ja söisi kasviksia. Saisi vatsankin palautumaan normaaliin ruokavalioon. Reissussa oli taas vatsa ihmeissään, kun tuli syötyä lihaa, pitkästä aikaa.

Mutta en halua sitoutua mihinkään päivämäärään ja kellonaikaan. TON-kausi kestää sen aikaa kun hyvältä tuntuu. Kinkun sulatus alkakoon maanantaina!

img_20170105_163243

Yllä kahden hengen miniburger ateriat! 🙂


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.