Päivitys 1.3

img_20170212_143638Nyt alkaa olla yksi pyörä ajokelejä varten valmiina. Yksivaihteiseen on nyt vaihdettu vanteet renkaineen ja kammet, sekä eturatas. Kaikki on kohdallaan. Satulaa vielä hiukan mietin, sillä toiseen fillariini hankkima Prologo on niiin hyvä. Tämä yksivaihteisen jakkara on ihan hyvä, kunhan ei ajele kovin pitkiä matkoja. Katsotaan, kun ajokausi alkaa, mitä takapuoli sanoo.

vaihteissa lunta vaihteeksi

Seuraavaksi huolletaankin sitten maastopyörä. Pitäisi putsata ja voidella laakerit ja vaihteet, ja katsastaa vielä kumien kunto. Maasturiin tuli viime vuonnakin yllättävän paljon kilsoja, vaikka maastopyörään ei niitä yleensä kovin paljon kerry. Olen suunnitellut jonkinlaisia tavaratelineitä maasturiin, että voisi hyödyntää pyörää pidemmilläkin retkillä. Kesällä jos ehtisi pari pidempää lenkkiä sorateitä ja polkuja pitkin. Ensin pitää kuitenkin tehdä kunnollinen huolto. Viime keväänä huolto jäi huonolle. Pesin ja öljysin vain. Nyt pitää tehdä vähän laajempi huolto, että pysyy fillari edelleen ajokuntoisena.

Tilasin sitten brevettikortteja, eli pitänee ainakin yksi 200 km bravetti koittaa ajella, ettei mene 5,0 euroa hukkaan. Eli omaan tahtiin (kuitenkin yli 15 km/h) yli 200 km lenkki. Pitää hiukan reenata ja valita oikein suotuisa keli, että jaksaa. Reittikin on jo kokolailla valmiiksi katsottuna. Saas nähdä mitä tästä tulee. Iso pala kakkua on se.

img_20170228_091425


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.