Cinelli sai kiekot

Talvi ei ole vielä kovin pitkällä. Siltä ainakin näyttää, kun katsoo lasista pihalle. Nyt on noin sentti lunta, mutta keli on nollassa ja kohta tulee taas taivaalta vettä. Fillarin kokoaminen edistyy keleistä huolimatta.

Runkoon on soviteltu ohjaus- ja kekiölaakerit, kammet polkimineen ja ketjut. Lisäksi kävin hakemassa Turun keikalla ohjaustangon, stemmin ja parit korotuspalat stemmin alle.

Sitten sattui silmiini tarjous paketista, joka sisälsi Continentalin renkaat ja sisäkumit. Vasta sen jälkeen löytyi sopivat kiekot, sopivaan hintaan. Malttamaton kun olen, niin kokeilin jo aikaisemmin Cinellillä kurvailua vanhoilla kiekoillani. Nyt on siis alla sopivan kokoiset ja tarkoituksenmukaiset kiekot. Kiekot ovat mallia Miche X-Press/Road Track. Pyörä alkaa jo näyttää polkupyörältä.

Vielä on tilauslistalla penkki ja sille tolppa. Malli on kokolailla jo päätetty, mutta hyvän tarjouksen metsästys on edelleen käynnissä. Puuttuu myös vapaaratas takakiekkoon ja etujarru. Sen jälkeen vielä rulla tankonauhaa ja ajokelejä odottelemaan 🙂

Että sellaista…


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.