Taas koulun penkillä

vettäIhan hiljan vakuuttelin itselleni että en enää kuluta koulun penkkiä. Ainakaan pitkiin aikoihin. No niin siinä kuitenkin kävi, että jouduin jälleen kouluun. No nyt tosin kurssille, ja vain yhdeksi päiväksi. Vesityökorttia suorittamaan.

Miksikö. No siksi että… Talousvettä toimittavan laitoksen työntekijän ammattitaidon varmistamiseksi terveydensuojelulaissa on säädetty laitosteknisen ja talousvesihygieenisen osaamisen osoittamisesta. Kaikilla vesilaitostyöntekijöillä, joiden toimilla voi olla vaikutusta veden laatuun, tulee olla Valviran myöntämä VESITYÖKORTTI. Koskee minua, kun toimin vesiosuuskuntamme touhuissa.

Ihan hyvä. Olisi tämän päivän voinut viettää kehnomminkin. Tulipa täyden työpäivän verran valistusta vesihuollon pykälistä, asetuksista ja ihan käytännön toimista. EI oppi ojaan kaada, sanovat. Parin päivän päästä tiedän läpäisinkö kokeen.

Nyt kun on lompakossa tulityökortti ja pian vesityökorttikin, pitäisi suorittää ilmatyökortti. Olisi koko sarja… Onkohan sellainen ilmatyökortti olemassa. Uskon että on. Ainakin ihan lähitulevaisuudessa.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.