Maasturista retkipyöräksi III

Tilasin sitten rakenteilla olevaan retkipyörääni renkaat. Hiukan hazardi ostos, mutta eipä ole suuri tappio jos renkaat osoittautuvat epäkelvoiksi. Renkaat tulevat Saksasta ja maksoivat 15€ kpl. Painavat ja paksuthan ne on, mutta veikkaan että rullaavat kovin paljon paremmin kuin nuo nykyiset nappulakumit.

Eli merkki ja malli on: Continental Double Fighter III 29 X 2,0″

Tuli tilattua myös pari laukkua Kiinasta. Yksi jo saapuikin. Oli yllättävän hyvälaatuinen, eikä hinnan koroissa sekään. Laukuista lisää tarinaa jahka saapuvat loputkin Suomeen.

Niin ja tavaratelinekin tuli, se takimmainen. Pikaisesti ruuvailin kiinni ja kokeilemaan rämiseekö tms. Ei rämise ja tuntuu aika tukevaöta. 50 kiloa on maksimi kantavuus kapasiteetti. Takakolmioon tulevien kiinnikkeiden pikalukot varmaan vaihdan pelkkiin ruuveihin. Turhaa painoa tuollaiset. Satulatolpan pikalukko saa olla, jos joutuu penkkiä säätämään. Siinä puoltaa paikkaansa. Parin kilsan lyhyellä koeajolla tuntuisi nämä hankinnat toimivilta. Aika ja kilometrit kertovat sitten lopullisen tuomion.
Ainiin, noita tarakan tukirautoja pitänee hiukan siirtää alapäästään taaksepäin. Isokenkäinen kun olen, niin pikalukko tulee hiukan turhan lähelle kantapäätä. Kulmaksi sama kuin satulatolppakin, niin on silmälle kiva katsoa 🙂

Asiasta kolmanteen. Tänään kellarissa hangatessani pyörälläni trainerin päällä, tuli ankara ikävä ulkoyöräilyyn. Eipä ole aikaisempina vuosina iskenyt ulkopyöräilykaipuu näin varhaisessa vaiheessa. Etenkin tuota yksivaihteista ikävöin. Pitänee hirttää se vuorostaan traineriin kiinni, että pääsee edes simuloimaan sinkulointia.

Mutta tulee se kesäkin sieltä aikanaan. Toivon niin…


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.