Maasturista retkipyöräksi IV

Ollaan siinä vaiheessa, että oikeastaan kaikki rensselit ovat saapuneet ja niitä on nyt soviteltu paikoilleen. Eiköhän tuosta oiva retkiratsu muodostu. Ehkä sellainen pieni pussukka stongaan vielä ja jotakin. Empiirinen tutkimus lumien sulettua kertoo sitten tarkemmin tarkistamisen paikat.

Reput on vähän onnettoman näköiset, kun ne on täynnä natinkia, eli rutattua hesaria

Tällä setupilla kulkee hiukan kampetta mukana, ostokset jne. Etutarakalle mahtuu vielä vaikka telttiä ja makuupussia tms. Ja etuhaarukassakin on vielä kiinnikkeitä jollekin tarpeelliselle, ja ainakin tarpeettomalle. Kolme isoa juomapudelia on mukavasti käsillä. Tai ainakin teoriassa. Kaikki hakee paikkansa, kunhan kenttätestit alkavat. Kuvasta puuttuu vielä pumppu, joka on omassa telineessään pystypukessa.

Rupulirenkaat vaihtui paremmin rullaaviin. Näistäkään ei ole muuta tietoa, kuin mitä tehdas kertoo. Runko kolmion nyssäkkään tulee työkalut ja sisurit yms. huoltotekniikka. Takalaukkuja on kolme. Sivulaukut pelaavat tietysti ilman kolmatta, sitä päälimmäistä veskaa. Päälimmäisessä veskassa on olkahihna ja sivulaukuissa kantokahva. Niitä voi siis reipotella vaikka markettikeikalla mukanaan.

Ja sitten kun on kyseessä vain kevyt päivälenkki sorateitä näkymättömiin ja takaisin. Otetaan reissuun vaan pukkulaukku pakkarille. Pikkuväskyssä on myös olkahihna, joka on leveä ja vörkkiipi kaiketi myös sinkulalenkillä seljässä kanniskeltuna. Olen vielä ihan tyytyväinen näihin hankintoihini.

Seuraava askel onkin että puretaan koko paketti osiin. Putsataan viime kauden kurat ja huolletaan sekä rasvataan kaikki. Runkoon napakka vaha pintaan ja sen jälkeen sorateile sukkuloimaan. Sitten kun jokunen sata kilsaa on soraa nieltynä, palaan asiaan empiirisen tutkimukseni tulosten muodossa.


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.