Kevään merkit

Toivottavasti tästä ei tule perinne! Vuosi sitten remontteerasin tuota työhevostani – samasta syystä. Etujousi oli poikki. Edellisvuonna katsoin että toisen puolen jousi oli jo vaihdettu, joten jätin sen paikalleen. No parisen viikkoa sitten katkesi sekin. Katsastus häämöttää, joten ei auttanut kuin lähteä varaosakaupoille, uuden jousen ja iskarin laakerin hankintaan.

Tästä se lähtee…

Onneksi pääsin tälläkin kerralla naapurin konehalliin jousiremontille, eikä tarvinnut pihatalkoilla askaroida. Minulla kun on kummallinen päähänpinttymä, että kaikki autoremontit on tehtävä itse. No ehkä asiaan vaikuttaa sekin, että korjaamot ovat kalliita, eikä lompakko aina tahdo venyä niiden hintoihin.

No nyt oli sitten jo harjoiteltu, ja ajattelin että homma menee niks naks ja on valmis nopeammin. Eipä mennyt! Aina on ainakin yksi ruosteinen pultti, mutteri tms. joka ahdistaa ja sen kanssa joutuu painimaan loputtomiin.

No kahta päivää ei sentään mennyt, vaan selvisin viiden tunnin ponnistelulla. Ihan riittävästi sekin. Jousen lisäksi uusin iskarin yläpään laakerin, kun koko hökötys piti joka tapauksessa purkaa osiin. Hyvä että tuli ostettua se laakeri. Oli nimittäin aika kehnossa hapessa sekin.

Seuraavaksi sitten auto tuulilasin vaihtoon. Viime vuonna katsastushenkilö sanoi ettei kannata tätä ikkunaa enää tulla näyttämään. Ikkunaa en sentään itse rupea vaihtamaan, kun se on sellainen liimalasi. Kumitiivisteisiä olen kyllä vaihtanut omatoimisesti.

No nyt kun tähän koslaan on taas sijoittanut mittavasti varallisuutta, verta hikeä ja kyyneleitä, niin on kai tätä autoa pidettävä – ainakin seuraavaan katsastukseen asti. Eikä sähköautoonkaan ole vielä varaa 😦


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.